Reklam

Softonic incelemesi

Harebrained Schemes tarafından Nintendo Switch için tam sürüm bir program.

Dragonfall: Director’s Cut, fantastik ve cyberpunk'in birleştiği Shadowrun serisinin son bölümüdür. Hikaye gelecekte geçmektedir, insanlık Megacorporation'ın büyüsüne kapılmış ve tüm dünyayı dev bir bilgisayara dönüştürmüştür. Bu dünyada insanlar sadece internete değil birbirlerine de bağlıdır ve kişisel kimlikleri artık bireysellik değil işleri ve ağa bağlantılarına bağlıdır. Dünya megacorporations ile doludur, bunlar ağı kendi amaçları için kullanır ve dünya hükümeti kontrol etmekten başka seçeneği yoktur.

Hikayenin ana karakteri bir "shadowrunner" olarak adlandırılan cyberpunk alanında uzman biridir. Dünyadaki ilk bağlantılı kişilerden biridir ve farklı organizasyonlar için çeşitli işler yapmakla sorumludur. Takımı da kendi alanlarında uzman olan beş kişiden oluşur. Ana karakterin bir arkadaşı ve ortağı vardır, ona görevlerini yerine getirmesinde yardımcı olur ve kendi takımlarından da sorumludur.

Program diğer dillerde mevcuttur

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam